Sarrión Art & Vision



Nu är jag på gång, firman är registrerad!

Efter många års skissande och målande har jag tagit steget till att förvekliga min dröm. Eget arbete i egen ateljé och planerande av kreativa möten tillsammans med andra under kravlösa former.

Förutom min stöttande familj som aldrig verkar ge upp har jag fått massor med uppmuntran från kända och okända. Min coach Maria Willfox har varit en ovärderlig hjälp och visat stor omtanke, hon har fått mig att våga tro på min förmåga. Efter flera långa samtal med henne har jag kommit till insikt om att det inte är så farligt att misslyckas, det är bara att "köra upp på vägen igen" och lära sig något av det hela. Min lärare Lars-Göran Johansson från Affärsstödet har varit kunnig och vägledande under höstens Entrepenörskurs i Kungsbacka. Jag har också min konstlärare, Lennart Åberg på Folkuniversitetet i Kungsbacka, otroligt mycket att tacka för. Hans kunskap om färg och form, känsliga öga och stillsamma personlighet får människor att växa.  En tacksam tanke går också till mina föräldrar. Jag är säker på att de är med mig och ler i sin himmel över att det "går bra för tösen". De försåg mig alltid med material som jag kunde skapa av och gav mig det utrymme jag behövde. De lärde mig uppskatta den källa till inspiration som finns omkring oss, vi levde enkelt och stilla nära naturen och hade aldrig hört talas om ordet mindfulness.

Jag återkommer angående de projekt jag just blivit tillfrågad om, utställningen på galleri, leda inspirationsdagar, och ett illustrationsuppdrag i Madrid. Sedan tänkte jag återkomma om när jag ska ha "öppet hus" i min ateljé.

På återhörande





RSS 2.0