Kontoret på fickan

Efter dagens tidiga meditationsövning på stranden hemma i Onsala fylls mitt hjärta av lust, lust till så mycket! Jag kör ner tårna i den varma stranden, lyssnar till ljuden, fåglar, en motorbåt på fjorden och den morgonbadande kvinnans simtag. Sköter en del av mitt arbete via telefonen och JA!... Jag tycker vi är smarta, både den och jag. Sorterar bilder och hittar denna från förra veckan, en härlig cykeltur från Palma, sol oc bad, trevlig fiskrestaurang, kanske blir det just där som vi ses någon gång nästa år...





Jag har hittat den!

Det var denna dörr som fick mig att fatta beslutet!...Nu gör jag det...smider planer...




Me gusta Palma...lummiga innegårdar och Pan con tomate!

Grönskande innegårdar, citrusträd med morgonpigga fåglar och stillheten i en gammal gränd i Palma...under en vecka har jag nu knutit kontakter inför kommande konstprojekt. 
Jag har hittat två charmiga boenden till bra priser...Bodde åter på Hostal Pons...som att bo hemma hos någon, Sebastian och sambon/frun
välkomnade oss med samma lugn som möter oss i områdets gränder, vi stannade fem nätter. Favoritcaféet i Palma, Café Cán Marti från 1940, alldeles runt hörnet, serverar bland annat de bästa Pan con tomate, en frukost att längta efter! 







Vi bodde slutligen två nätter på Dalt Murada Hotel, även det i Palmas äldsta kvarter. Högre standard och högre pris men värt varenda euro! Den gamla byggnaden har en intressant historia och har funnits i familens ägo under flera hundra år. En rofylld innegård att vila i och en fin utsikt från takterassen gör även detta till en favorit i Palma.





Jag återkommer med mer information...och bilder!





RSS 2.0