Hemma i ateljén igen

Jordfärgerna håller på att ta slut, tur att konstnärsbutiken IN-EX lager finns i Kungsbacka. Jag vet inte om det är placeringen av fönstret lutningen på taket eller ... sorterar foton och intryck från Palma och upptäcker åter att de flesta är från Hostal Pons.





Kravlöst måleri - Kurser i Palma

Salongen är vår!

 

I november kör vi igång med kurser i Palma. Kravlöst måleri med enkla material och med enkla färgövningar, det som jag själv tycker är allra roligast. I februari, då mandelträden blommar, fortsätter vi med ett antal kurser.


Det blir små grupper och jag kommer även att visa er mina favoritställen i Palma som mysigaste saluhallen där dofterna av hav alltid är ren och fräsch, det otrendiga arbetarcaféet med stark och god cortado för 0,90 och när och hur vi bäst upplever ljuset från de 1200 glasbitar som utgör det stora rosettfönstret i katedralen, och...

För info sänd mig ett mail, adressen fins till höger i menyn.

 

 
 





La Nit de l’Art 18 september 2014

Planeringen av utställningen i Palma är nu klar, 
16/9 - 24/9 visar jag mitt måleri på Hostal Pons, ett pensionat som jag har bott på fyra gånger under ett par år och vars ägare (se foto) hjälper mig med förberedelserna och genomförandet. Jag känner stor tacksamhet och föstår de gäster som återkommer år efter år. Detta hostal ligger i den gamla delen av staden. 
Vernissage i samband med den årliga konstnatten, i år torsdagen den 18/9. vilken markerar starten av konstsäsongen i Palma.
Mer info framöver, nedan kopierat från den officella hemsidan...


La Nit de l’Art 
A yearly celebration marking the start of the art season in Palma de Mallorca.

La Nit de L'Art is a unique event wich fuses the characteristic spirit of the traditional Spanish fiestas (where people of all ages get together in public squares and picturesque streets) to celebrate, the eclectic buzz of gallery openings and the excitement of a treasure hunt mapped out within the medieval walls of one of the most beautiful historic enclaves of the Mediterranean. 
Throughout a single evening, the historic quarter is taken over by the art world, with tens of thousands of visitors spilling out onto the pedestrian streets and alleyways to explore some of the most exciting exhibitions, performances and installations of the year. 

Nit de l'Art 2014 will take place on Thursday 18th of September. 
We are currently fine-tuning the official programming, stay tuned for the updates through our website, or by joining our Facebook page.



Mot Palma!

Med tolv målningar i bagaget reser jag till Palma idag för några dagars planering. Utställning där i mitten av september. Nästa vecka hoppas jag kunna informera om tid och plats. 

I början av september kommer jag att anordna ett par visningar i min ateljé i Göteborg, inbjudan kommer att sändas till er som har önskat detta.

...och jag ska lära mig att vänsterställa texten...och ja, jag har markerat och klickat på avsedd knapp...men penslar och färg är mycket roligare...






RSS 2.0